Krydstogt

Krydstogter

Skønne udsigter på Europas have og floder

 
Amsterdam - Basel 8 dage på Rhinen gennem 4 lande
fra kr. 11.495
Amsterdam - Wien 12 dage på Rhinen, Main og Donau
Blomsterkrydstogt Forårsoplevelser i Holland
fra kr. 6.995
Forårskrydstogt i Holland Fly fra Aalborg og København
Forårskrydstogt i Holland & Belgien Oplev Keukenhof
Krydstogt på Donau 11 dage, 7 lande & 5 hovedstæder
fra kr. 13.995
Krydstogt på Donau fra Wien til Jernporten 11 dage med M/S Leonora
Luksus på Donau 11 dage, 7 lande & 5 hovedstæder
fra kr. 16.495
Luksus på Donau - 8 dage 8 dage, 3 lande & 3 hovedstæder
Opera på Donau 5 dages krydstogt med 5-stjernet skib
Krydstogt på Dourofloden Skønt krydstogt fra Porto
Krydstogt til Norge 8 dage fra København
fra kr. 6.499
Krydstogt i Østersøen 8 dage fra København
fra kr. 6.499
Krydstogt på Mekongfloden Oplev Cambodja og Vietnam
Mosel og Rhinen Tysklands berømte floder
fra kr. 10.995
Krydstogt på Rhône Oplev Frankrig
fra kr. 14.995
Krydstogt på Seinen Historiske byer & betagende landskaber
fra kr. 15.995
Det Ultimative Flodkrydstogt Fra Amsterdam til Sortehavet
Krydstogt fra Dubai 9 dage inkl. fly & hotel i Dubai
fra kr. 9.329
Krydstogt fra København til New York 2020 17 dage inkl. transfer & fly retur
Krydstogt til Nordeuropa & Grønland 22 dage fra København
fra kr. 18.495
Krydstogt til Nordkap 11 dage med All Inclusive
Krydstogt i Middelhavet Marseille, Napoli & Malta
fra kr. 2.549
Krydstogt i Middelhavet Santorini, Korfu & Kotor
Krydstogt i Middelhavet Santorini, Kreta & Dubrovnik
Krydstogt i Middelhavet Inkl. direkte fly fra Sønderborg t/r
Krydstogt Jorden Rundt 2021 119 dage med MSC Poesia
Krydstogt Jorden Rundt 2022 117 dage med MSC Poesia
fra kr. 99.999

Krydstogter - en fantastisk rejseform

Krydstogter er en populær måde at rejse på, og når man selv har prøvet et krydstogt, forstår man hvorfor - på et krydstogt kan du slappe af og lade alle oplevelser komme til dig. Om bord er der ingen stress. Kun god mad, hyggelige aktiviteter, underholdning og tid til at nyde udsigten over havet og de skiftende landskaber, som skibet sejler forbi.

Ved forskellige krydstogter er der landgang med i rejsen. Her få du mulighed for at opleve destinationen helt tæt på og mærke den lokale stemning. Her er det ligeledes en oplagt mulighed at købe lokale produkter eller specielle souvenirs med hjem. Nyd en oplevelsesrig rejseform, som giver dig plads til at slappe af og blive forkælet.


Krydstogt med afgang fra København

Når du rejser med Best Travel, er mange af vores krydstogter med afgang fra København. Det er dog ikke alle krydstogter, der har påstigning i København. Du skal derfor være opmærksom på, hvilken rejseform dit krydstogt starter med. Det står beskrevet under hvert enkelt krydstogt.

Skulle du have nogle spørgsmål angående et krydstogt eller andre rejser, er du naturligvis altid mere end velkommen til at kontakte Best Travel. Vi er altid villige til at hjælpe dig!


Hvilket krydstogt skal jeg vælge?

Det er meget individuelt, hvilken form for krydstogt der foretrækkes. Det afhænger af de behov, du har. Hvor nogle foretrækker, at der er børnevenlige aktiviteter, ønsker andre, at der er plads til selvforkælelse. Det ene udelukker ikke det andet, og du vil sagtens kunne kombinere de forskellige behov.  

For at få den bedste rejseoplevelse anbefaler Best Travel, at du læser om de forskellige krydstogtskibe inden afrejse. Du har her mulighed for at læse om, hvilke faciliteter der er på det krydstogtskib, du ønsker.  


Flodkrydstogter på de europæiske floder
Best Travel tilbyder også dejlige flodkrydstogter på europæiske floder som Donau, Rhinen og Mosel. På disse krydstogter er der oftest daglige udflugter med spændende kulturelt indhold, som ledes af en dansk rejseleder.


Hvor skal jeg tage på krydstogt henne?

Best Travel tilbyder et bredt udvalg af destinationer, hvor steder som Donau, Rhinen, Middelhavet og de norske fjorde kan nævnes, som populære rejsemål. Der er en masse muligheder, når det handler om mulige krydstogtdestinationer. Det afhænger af, hvad du ønsker at opleve, og derudover er årstiden naturligvis også en vigtig faktor.

Foretrækker du at rejse sidst på året, har vi et bredt udvalg af jule- og nytårsrejser. Her kan du kombinere rejsen på et krydstogt med juleshopping eller fejre nytåret under andre himmelstrøg. Det er en anderledes, men skøn oplevelse, at fejre højtider nye steder.  

Andre populære destinationer går til Middelhavet eller de norske fjorde. Her får du mulighed for at nyde de lange sommerdage, eller du kan gå på kulturel opdagelse ved de forskellige destinationer. Det giver en masse skønne ferieminder med hjem.


Har du svært ved at vælge en krydstogtdestination? Vi anbefaler Middelhavet

Tag med Best Travel på et uforglemmeligt krydstogt i Middelhavet. Vores krydstoger til Middelhavet har forskellige destinationer, så du kan vælge de oplevelser, der passer bedst til dig. Så uanset om du foretrækker at solbade, med en god bog i en behagelig liggestol, eller ønsker at nyde et dejligt glas italiensk rødvin, har vi et krydstogt i Middelhavet, der passer til dig.

På krydstogter i Middelhavet er der ofte daglige udflugter med spændende kulturelt indhold, som ofte ledes af en dansk rejseleder. Det gør, at du får skønne oplevelser med hjem i bagagen. Det er dog ikke alle krydstogter i Middelhavet, der har dansktalende guide. Om dit kommende krydstogt har en dansktalende guide, kan du læse under det specifikke krydstogt.

Tag et på et krydstogt til Middelhavet øst fra Venedig. Du går ombord på et flydende luksushotel, hvor du får skønne oplevelser, når skibet er i land. Om bord nyder du godt af de mange faciliteter og underholdningstilbud.

Fælles for vores krydstogter i Middelhavet er, at du får en rejseoplevelse ud over det sædvanlige. Hos Best Travel vil i hvert fald gøre vores ypperste for, at du får lige præcis den krydstogtsrejse, du drømmer om.


Prøv en unik rejseoplevelse med et krydstogt til Norge

Ønsker du en uforglemmelige oplevelse – tag på et krydstogt til Norge. Bliv betaget af den storslåede natur og især de spektakulære fjordlandskaber.

Et krydstogt til Norge er blandt Nordeuropas mest eftertragtede, og det er med god grund. Norge har et godt miks af spændende natur, hyggelige seværdigheder og ikke mindst en stor gæstfrihed. Tag på en unik rejseoplevelse, som du aldrig vil glemme.

En af de mere populære afgange til Norge, er krydstogtrejsen: De Norske Fjorde. En rejse med afgang fra København med skibene MSC Magnifica og MSC Fantasia. Du vil få en rejseoplevelse ud over det sædvanlige, hvor både komforten og faciliteterne om bord er i en klasse for sig selv. Du vil blandt andet opleve havnen i Bergen, der er certificeret med UNESCO verdensarv. Området har bevaret de gamle bygninger med de velkendte små gader, åbne gallerier, og er generelt én af de mest velbevaret middelalderlige byer.  Glæd dig til et krydstogt til Norge!